Terima Kasih! Sekarang anda perlu semak emel anda untuk link download. Sekiranya selepas 5 minit anda masih belum terima sebarang emel, sila semak folder “SPAM” dan whitelist kan alamat emel admin@shaiful.com sebagai sender yang sah.

NANTI DULU!

Sebelum anda semak emel anda. Saya ada ONE TIME OFFER yang cukup istimewa sehinggakan anda akan merasa sangat rugi kalau lepaskan tawaran ini. Sebab tawaran ini dikategori sebagai tawaran tak masuk akal.

AMARAN: One Time Offer Ini Adalah Time-Sensitive

[COUNTDOWN id=”375″]

Otak Penat & Burn Out Sebab Selalu Kering Idea Untuk Tulis Konten Berkualiti Tapi Akhirnya Masuk Recycle Bin?

Nak cari idea dah satu hal, nak kumpul bahan pun pening, nak menulis makan masa pulak tu, tapi kalau berjaya hasilkan konten berkualiti memang berbaloi sebab boleh poyo-poyo dapat prospek atau subscriber atau follower yang berkualiti dan akhirnya mereka inilah jadi pembeli!

Dengan konten berkualiti, boleh lah anda guna untuk branding profile dalam…
Facebook Marketing
Email Marketing
Blog Marketing
Guerilla Marketing
Forum Marketing
Dan sebagainya…

RE: Menulis konten berkualiti memang payah!
Daripada: Shaiful Azhan
Kepada: Anda yang mempunyai simptom “otak penat”

Hi, Salam Hormat…

Fakta di bawah memang solid dan tak boleh disangkal lagi…

 

CONTENT IS KING!

 

Atau dalam Bahasa Melayu, KONTEN ADALAH RAJA!

Seperti yang anda sedia maklum, semakin ramai yang mulakan bisnes online sendiri. Kenapa semakin ramai? Ini disebabkan oleh ciri-cirinya seperti tak perlukan modal besar, boleh mula dari rumah, tak perlu simpan stok, hanya perlukan akses internet dan sebagainya.

Antara faktor utama yang menyebabkan semakin ramai jalankan bisnes online adalah kerana wujudnya sosial media seperti Facebook. Dengan Facebook, nak berbisnes di wall profile pun boleh, di group-group ataupun di fanpage. Tambah galak apabila ramai yang pandai gunakan Facebook Ads.

 

Siapa Cakap Tak Ada ‘Rat Race’ Dalam Bisnes Online!

 

Bagi yang berkerja (swasta atau kerajaan), mereka bersaing sejak bangun tidur lagi. Rushing bersiap nak ke pejabat, rushing untuk naik pangkat & gaji, rushing dalam segalanya. Mereka berlumba dan bersaing sesama sendiri untuk mengejar pangkat & impian yang diidamkan.

Isu rat race ni pun tak boleh lari dalam bisnes online. Cuma gaya dan bentuknya berlainan daripada mereka yang berkerja makan gaji. Macam yang disebut tadi, setiap hari ada je usahawan online yang muncul, setiap bulan ada je produk baru dilancarkan.

Macam “cendawan tumbuh lepas hujan” kata orang-orang tua…

Jadi, untuk keluar daripada rat race dalam bisnes online, satu-satunya cara yang proven adalah…

 

“Build Your Own Tribe”

 

In Bahasa please…

Maksudnya, anda harus bina pengikut anda yang tersendiri. Pengikut ni mungkin follower anda di Facebook & Twitter, subscriber anda melalui blog & email, dan melalui channel-channel pemasaran yang lain.

Nak bina tribe sendiri mudah je sebenarnya. Anda hanya perlu banyak berinteraksi secara intelektual dengan pengguna internet lain. Tak kiralah berinteraksi di facebook atau forum atau di mana sahaja. Apa yang penting anda harus banyak berinteraksi.

Cukup ke hanya dengan berinteraksi? Tak cukup

Seterusnya anda perlu banyak berkongsi konten berkualiti. Bukannya berkongsi secara caca marba. Tapi berkongsi konten-konten yang berkaitan dengan bisnes anda. Contohnya: Jika anda jalankan bisnes dropship, jadi anda bolehlah berkongsi konten berkualiti yang berkaitan dengan dropship je.

Tetapi… (Ok, ini problem yang biasa dialami oleh orang baru mahupun orang lama dalam bisnes online)

 

Tak Reti Laaa Nak Bina Konten Berkualiti…

 

Sebab apa tak reti? Alasan-alasan ini lah yang biasa kedengaran…

 

Zero atau memang tak ada idea nak menulis konten berkualiti

Tak ada masa atau memang malas nak buat kajian sebelum menulis konten

Kajian dah buat, tapi tak ada masa atau memang malas nak cari atau kumpul bahan

Bahan dah ada, tapi tak ada masa atau memang malas nak menulis konten

Dah dapat cari masa, tapi tak tahu macam mana nak mula menulis

Dah mula menulis tetapi stuck sebab apa yang ditulis tak menarik untuk dibaca

Baru mula bisnes online jadi tak ada pengalaman yang nak dikongsikan

Nak upah penulis tetapi caj yang dikenakan terlalu mahal

Selalu bertangguh sebab fikirkan proses penulisan yang makan masa

Tak sanggup nak lalui proses penulisan konten berkualiti tu: cari idea, buat kajian, kumpul bahan dan tulis sampai siap

Lebih parah bila anda ada simptom

 

Tulis.. Delete.. Tulis.. Delete.. Tulis.. Recyle Bin

 

Disebabkan nak tulis konten berkualiti ni susah, anda pun copy paste konten orang lain. Apabila anda mula berkongsi konten copy paste, tak disangka-sangka ramai yang respon positif dengan konten yang anda kongsikan.

Follower anda meningkat mendadak. Anda pun makin seronok dan teruskan aktiviti copy paste ni supaya bilangan follower semakin ramai. Anda memang rasa amazing sangat-sangat masa tu. Tetapi pada suatu hari…

Anda terima satu private message (pm) yang meminta anda hentikan akiviti copy paste ni. Orang yang pm anda tu tak lain dan tak bukan, penulis asal kepada konten-konten yang anda copy paste tu. Isu anda copy paste menjadi viral. Anda sentap sampai tak keluar bilik 7 hari 7 malam.

Selepas keluar daripada bilik,anda keluarkan satu kenyataan rasmi yang menyatakan ada “orang sendiri’ nak jatuhkan diri anda dan bisnes yang anda jalankan. Padahal memang terang-terangan anda copy paste tapi anda keras kepala tak nak mengaku.

 

TRIBE ANDA RUNTUH!

 

Oleh kerana anda suka copy paste konten orang lain, lama kelamaan ribuan follower yang follow anda selama ini mula tinggalkan anda. Mereka dah tak percaya sebab rupa-rupanya anda kaki copy paste. Mereka rasa telah ditipu oleh anda selama ini.

Jeng kreng!

Tetapi, ada juga kes “ORANG BARU” jalankan bisnes online telah berjaya kumpul follower dalam tempoh yang singkat. Dah la orang baru, pengalaman dalam bisnes online pun masih mentah. Peliknya dia tak copy paste konten orang lain.

Konten yang dikongsi 100% confirmed bukan copy paste. Dah la bukan copy paste, konten yang dikongsi berkualiti dan ramai yang sukakannya. Macam mana dia buat?

Eleh.. Bukan Dia Yang Tulis, Dia Upah Penulis Tu…

Kalau itu yang anda sangkakan, tanggapan anda tu salah. Sebabnya, orang tu orang baru. Modal kat tangan dia ada berapa je. Macam mana dia sanggup upah penulis untuk tulis konten yang banyak. Upah tulis satu konten dah RM100. Kalau 10 konten dah RM1000. Rabak der…

Kalau Macam Tu Dia Tulis Sendiri La Tu…

Pun salah jugak. Dah la dia tu orang baru, macam mana dia boleh kongsi konten berkualiti setiap hari sedangkan menulis ni satu proses yang lama? Kena cari idea, buat kajian, kumpul bahan, baru boleh tulis. Proses menulis konten berkualiti memang susah dan makan masa.

Habis Orang Baru Tu Buat Macam Mana?

 

Memandangkan anda dah baca sampai kat sini. Ini menunjukkan anda memang serius dan ambil berat berkenaan dengan konten berkualiti tanpa copy paste. Sebenarnya, orang baru tu gunakan konten berkualiti yang dah siap ditulis tetapi boleh digunakan dan disebarkan dengan meletakkan nama sendiri sebagai penulis asal.

Konten berkualiti yang dah siap ditulis ni boleh digunakan serta merta tanpa pening kepala nak fikirkan tentang idea, buat kajian, kumpul bahan, dan menulis sampai berjam-jam yang akhirnya tulisan tesebut masuk ke dalam recycle bin.

Konten berkualiti yang dimaksudkan kat sini adalah konten yang mempunyai lesen PLR atau nama penuhnya Private Label Rights.

 

Apo Bondo PLR Ni?

 

Private Labe Rights (PLR) merupakan LESEN DIGITAL untuk produk digital yang memberikan hak kepada pemiliknya untuk mengaku sebagai pencipta produk atau penulis asal. Produk digital ni termasuklah ebook, artikel, video, software, grafik dan sebagainya.

Tetapi, ramai yang abaikan produk PLR kerana beranggapan ia adalah produk sampah. Sedangkan penggunaan produk PLR adalah berkali ganda lebih baik daripada copy paste. Sebabnya, produk PLR telah dicipta melalui proses yang kompleks bermula daripada membuat kajian sehinggalah ia siap dihasilkan.

Sebab itulah orang baru tu mampu kumpul follower berpengaruh yang ramai dalam masa yang singkat kerana dia bijak gunakan produk PLR. Dia sedar dengan menggunakan produk PLR, dia mampu jimatkan masa, tenaga dan wang ringgit.

Amacam, best tak produk PLR?

Best tapi…

 

Kat Mana Saya Boleh Dapatkan Produk PLR?

 

Tak perlu cari produk PLR sampai ke Afrika. Anda boleh dapatkan produk PLR yang terdapat di sini melalui One Time Offer yang ditawarkan. Jadi memperkenalkan…

 

“FIRESALE PRODUK PLR BAHASA MELAYU”

Mengandungi Pelbagai Ebook, Artikel & Video Dalam Bahasa Melayu!

Macam disebutkan tadi, anda tak perlu susah-susah ke Afrika pun untuk cari produk PLR. Kat sini je anda boleh dapatkan lebih 100 produk PLR dalam pelbagai bentuk. Ok jom lihat ada apa dalam Firesale Produk PLR Bahasa Melayu ni. Terdapat 4 komponen utama:

(Klik pada gambar untuk zoom dan lihat dengan lebih jelas)

8

Komponen #1: 57 Ebook PLR Bahasa Melayu Dalam Microsoft Word (Editable)

57 Ebook BM Microsoft Word

8

Komponen #2: 13 Ebook PLR Bahasa Melayu Dalam Microsoft Word Berserta Squezee Page (Editable)

ebook-squeeze-page

8

Komponen #3: 53 Artikel PLR Bahasa Melayu Dalam Microsoft Word (Editable)

artikel

8

Komponen #4: 2 Video PLR Bahasa Melayu

video

#1 Video Buat Duit Affiliate

vid-affiliate

#2 Video Formula Buat Duit Domain dot Info

vid-domain

8

Perhatian #1: Ebook & artikel yang terkandung dalam Firesale PLR Bahasa Melayu adalah dalam bentuk Microsoft Word. Manakala video adalah dalam fail .mp4 yang High Definition (HD).

Perhatian #2: Setiap ebook & artikel mengandungi 200 sehingga beribu patah perkataan yang padat dengan konten berdasarkan tajuk diberi.

Perhatian# 3: Tiada surat jualan disertakan untuk produk ebook dan video. Hanya 13 produk ebook yang mempunyai squeeze page dan surat jualan ringkas seperti yang ditunjukkan dalam gambar.

Pehhh… Banyak betul produk PLR Bahasa Melayu ni. Tapi…

 

“Apa Saya Boleh Buat Dengan Produk PLR?”

 

Macam yang disebut kat atas, anda boleh guna produk PLR dalam pelbagai cara tanpa batasan. Cara gunakan produk PLR termasuklah:

 

check23Jadikan sebagai konten untuk online positioning atau branding profile anda di Facebook

check23Jadikan sebagai konten engagement di Fanpage atau Facebook group

check23Jadikan sebagai konten untuk blog atau forum untuk SEO marketing

check23Jadikan sebagai konten di Whatsapp atau Telegram untuk online presence

check23Tukarkan konten bertulis dalam bentuk video untuk jual semula

check23Tukarkan konten video dalam bentuk tulisan untuk jual semula

check23Jual semula setiap satu ebook atau video atau artikel pada harga yang lebih tinggi

check23Jual semula setiap satu ebook atau video atau artikel dengan lesen Resell Rights (RR), Master Resell Rights (MRR), PLR atau Personal Use Only (PUO)

check23Gabungkan kesemua ebook, artikel dan video sebagai produk baru untuk dijual semula

check23Jadikan sebagai konten dalam email marketing yang anda jalankan

check23Jadikan sebagai bonus percuma untuk produk sedia ada sebagai added value

check23Jadikan sebagai bonus affiliate untuk produk digital yang anda promosikan

check23Jadikan sebagai “kit marketing” sekiranya anda seorang owner sebuah produk

check23Masukkan dalam membership percuma atau berbayar yang telah anda bina

check23Ubahsuai setiap ebook atau artikel mengikut ideologi anda yang tersendiri

check23Beri percuma sebagai umpan untuk kumpul mailing list

check23Beri percuma kepada subscriber atau follower sedia ada untuk kukuhkan trust & engagement

check23Pecah-pecahkan bahagian ebook menjadi artikel yang lebih spesifik

check23Tukar nama setiap ebook dan artikel supaya jadi lebih unik dan gempak untuk dijual semula

 

Dalam erti kata lain, anda boleh buat apa sahaja yang anda nak buat dengan kesemua ebook, artikel dan video yang terkandung dalam Firesale Produk PLR Bahasa Melayu ini.

 

Jimat Masa, Tenaga & Wang Ringgit!

 

Ingat lagi dengan proses pembangunan konten? Proses bermula dengan pencarian idea yang memenatkan, kajian menyeluruh yang menyusahkan, pengumpulan bahan yang melecehkan dan akhir sekali penulisan yang masuk recycle bin.

Tapi dengan produk PLR, anda tak perlu buat semua dan boleh lupakan proses yang kompleks tu. Malah dengan produk PLR anda bakal JIMAT berkali ganda daripada bina konten sendiri.

Semua orang suka jimat. Ke ada yang tak suka jimat? Dengan miliki Firesale Produk PLR Bahasa Melayu ini, anda memang dapat jimat banyak. Jom buat kira-kira ringkas untuk tahu berapa banyak anda berjaya jimat dengan produk PLR.

 

#1 Anda Jimat Masa

 

Untuk tulis 1 artikel yang mengandungi 200-500 patah perkataan, anda perlukan masa sekurang-kurangnya 3 hari. Manakala 1 ebook ringkas yang mengandungi 500-3000 patah perkataan, anda perlukan masa sekurang-kurangnya 7 hari 7 malam untuk siapkan.

Kalau buat video? Lebih parah daripada menulis artikel dan buat ebook. Dengan produk PLR, semua dah tersedia untuk anda gunakan. Jadi anda dah tak perlu nak buat sendiri yang menyebabkan anda burn out dan frustrated.

 

#2 Anda Jimat Tenaga

 

Proses pembinaan konten sememangnya memenatkan. Ia menggunakan banyak tenaga kerana anda menggunakan seluruh anggota badan. Otak digunakan untuk berfikir. Badan digunakan untuk duduk dalam postur yang baik. Tangan digunakan untuk menulis. Anggota kaki memastikan posisi duduk dalam keadaan selesa.

Apabila keseluruhan anggota badan digunakan, maka anda cepat letih sebab kehabisan tenaga. Apabila tiada lagi tenaga maka proses pembinaan konten terpaksa ditangguhkan kerana badan anda perlu berehat. Apabila tertangguh, ada kemungkinan anda sambung proses tersebut pada minggu hadapan atau proses itu terus tergantung tak bertali.

Tetapi dengan produk PLR, tenaga yang anda ada tu boleh disimpan atau digunakan di tempat lain seperti fokus dalam hal-hal marketing atau teknikal website atau support kepada klien sedia ada.

 

#3 Anda Jimat Wang Ringgit

 

Anda tahu berapa kos untuk upah satu artikel atau ebook? Ada penulis caj berdasarkan bilangan patah perkataan. Ada penulis caj berdasarkan jumlah mukasurat. Ianya bergantung kepada penulis.

Katalah anda nak upah berdasarkan jumlah patah perkataan. Satu artikel yang mengandungi 200-500 patah perkataan, upahnya adalah RM100. Katalah anda perlukan 10 artikel, berapa kos yang perlu anda keluarkan?

1 artikel = RM100

10 artikel = RM1000

Macam mana pula dengan upah penulis ebook? Sama jugalah macam artikel. Ada penulis caj ikut patah perkataan. Ada penulis yang caj ikut mukasurat. Katalah anda nak upah 1 ebook dengan 3000 patah perkataan. Jadi kos anda seperti berikut:

1 ebook = RM350

10 ebook = RM3500

Itu baru upah untuk pembinaan konten. Belum masuk lagi kos-kos lain seperti kos bina website, kos sistem autoresponder, kos marketing dan lain-lain. Cuba cek dalam akaun anda ada sebanyak tu tak untuk upah bina konten sahaja?

Tak ada? Kalau tak ada, produk Firesale PLR Bahasa Melayu ni sememangnya untuk anda. Bayangkan hari ini anda miliki kesemua produk PLR tu, serta merta anda boleh gunakan untuk raih 100% keuntungan tanpa berkongsi dengan sesiapapun.

Untuk pastikan pelaburan anda pada hari ini berbaloi-baloi, saya nak bagi bonus percuma yang cukup istimewa buat anda yang telah membaca sampai saat ini. Bonus percuma ni anda tak kan dapat kat mana-mana. Ia hanya untuk anda yang suka berjimat dan bertindak pantas sahaja.

BONUS PERCUMA ISTIMEWA LIFETIME PLR MEMBERSHIP (NILAI RM300)

Sebaik sahaja anda dapatkan Firesale PLR yang ditawarkan, secara automatik anda akan mendapat Lifetime PLR Membership.

Apa keistimewaan PLR Membership ini? Setiap produk PLR terbaru yang dihasilkan, anda boleh miliknya pada harga 20-60% apabila jualan dibuka kelak.

Jadi…

Anda serius ke nak miliki produk Firesale PLR Bahasa Melayu yang ditawarkan di sini?

 

“YA SHAIFUL! SAYA SERIUS NAK MILIKI FIRESALE PLR BAHASA MELAYU SEKARANG!”

 

Ok, nampak gaya anda pun dah tak sabar-sabar nak miliki Firesale Produk PLR Bahasa Melayu. Tapi sebelum tu, jom lihat HARGA SEBENAR produk-produk yang terkandung dalam firesale ini.

 

Jumlah Ebook yang bakal anda dapat = 70 unit

Kos Upah 1 unit Ebook berharga = RM350

Jumlah harga sebenar Ebook = RM24,500

Jumlah Artikel yang bakal anda dapat = 53 unit

Kos upah 1 Artikel berharga = RM100

Jumlah harga Artikel = RM5300

Jumlah Video yang bakal anda dapat = 2 Pakej Video

Kos upah 1 Video berharga = RM450

Jumlah harga Ebook = RM900

1 Bonus PLR Membership Bernilai = RM300

Jumlah keseluruhan yang sebenar anda perlu laburkan untuk miliki Firesale PLR Bahasa Melayu = RM31,000 

*Harga yang ditunjukkan adalah kos sebenar yang perlu anda keluarkan untuk upah penulis!

Walaupun RM31,000 adalah harga sebenar Firesale Produk PLR Bahasa Melayu, tetapi bukan semahal itu yang anda perlu laburkan pada saat ini untuk milikinya. Memandangkan ini adalah tawaran ONE TIME OFFER yang SUPER TERHAD, jadi anda layak dapatkan tawaran ini seperti harga berikut.

9

“Ok Shaiful, saya sedar ini adalah ONE TIME OFFER yang SUPER TERHAD. Tunjukkan harga untuk saya TEMPAH SEKARANG!”

RM997

RM399

RM97

RM30

KLIK BUTANG TEMPAHAN DI BAWAH UNTUK LOCK HARGA INI SEBELUM WAKTU YANG BERDETIK BERTUKAR MENJADI 00:00:00:00

TEMPAH SEKARANG!

[COUNTDOWN id=”375″]

9

AMARAN: Sekiranya anda merasakan waktu yang berdetik hanyalah gimik marketing, anda boleh datang semula ke sini selepas satu jam. Apabila anda datang semula nanti, saya GERENTI anda tidak lagi mendapat akses untuk melihat tawaran yang SUPER TERHAD ini. Pada waktu itu, anda merayu keluar air mata darah sekalipun, saya tidak akan bukanya semula.

 

1 Produk = 24sen Sahaja!

 

Harga yang ditawarkan memang tak masuk akal. Saya pun pada mulanya berat nak letak harga tu. Tetapi apabila difikir-fikir semula. Biarlah saya rugi. JANJI ANDA JIMAT, UNTUNG & HAPPY!

Untuk tambah happy lagi. Saya berikan jaminan pulangan wang 100% tanpa banyak soal sekiranya anda tak berpuas hati selepas dapatkan Firesale Produk PLR Bahasa Melayu dalam tempoh 7 hari selepas tempahan.

 

guarantee-certificate

 

Buat tempahan sekarang tanpa ragu-ragu supaya anda tak terlepas one time offer ini bagi miliki pelbagai konten yang telah siap untuk digunakan supaya anda jimat masa, jimat tenaga, jimat wang ringgit dan seterusnya kaut keuntungan 100% tanpa berkongsi dengan sesiapapun.

Adakah ini yang anda sedang fikirkan sekarang…

#1 Saya boleh tulis sendiri konten berkualiti
Seperti yang disebut di atas, jika anda orang baru, mungkin anda kekurangan idea nak tulis konten berkualiti. Walau anda orang lama sekalipun, anda sendiri sedar bahawa kerja-kerja penulisan konten adalah satu kerja yang rumit dan melecehkan. Jadi, cara pantas untuk anda mempunyai konten berkualiti adalah dengan menggunakan produk yang berlesankan Private Label Rights (PLR).

#2 Saya guna graphic marketing dah cukup untuk branding profile
Graphic marketing sememangnya diakui salah satu medium marketing yang powerful. Tetapi, ia hanya bijak digunakan kepada prospek yang suka melihat graphic sahaja. Adakah anda ingin abaikan prospek yang suka membaca konten? Lagipun, katakan anda tak pandai buat graphic sendiri, anda upah designer, anda terpaksa keluarkan kos yang banyak kat situ. Jadi kalau anda nak jimatkan kos, maka disarankan anda gunakan konten PLR di sini sebagai jalan alternatif untuk berjimat.

#3 Saya copy paste lepas tu bagi la kredit kat penulis asal untuk marketing
Copy paste adalah satu perbuatan yang terkutuk dalam dunia online marketing. Walaupun anda copy paste konten berkualiti orang lain dan berikan kredit kepada penulis asal, ia tetap bukan jalan terbaik untuk lakukan branding. Sebenarnya apabila anda copy paste dan berikan kredit, itu bermaksud anda sedang membantu penulis asal untuk luaskan lagi tribe beliau. Cuba anda fikir, siapa yang untung kalau anda buat macam tu?

#4 Saya buat tempahan selepas 1 jam 30 minit boleh tak?
Cuba anda lihat waktu yang sedang berdetik di bawah. Sebaik sahaja waktu itu bertukar kepada 00:00:00, maka secara automatik akses kepada laman web ini akan ditutup. Sistem laman web ini telah ditetapkan untuk tutup tempahan apabila waktu bertukar kepada 00:00:00:00 dan ia bukanlah satu gimik marketing. Tak percaya? Anda boleh tunggu sehingga waktu berdetik sehingga 00:00:00:00 dan saksikan sendiri apa yang bakal berlaku.

[COUNTDOWN id=”375″]

#5 Saya nak upah orang je untuk buatkan konten
Tiada masalah sebenarnya untuk anda upah orang buatkan konten. Asalkan anda sediakan modal yang banyak untuk upah penulis tersebut. Iyalah… 1 artikel RM100, kalau 10 artikel? 1 ebook RM350, kalau 10 ebook? Tapi dengan dapatkan Firesale Produk PLR Bahasa Melayu di sini, anda dah jimat wang ringgit berkali ganda daripada upah penulis-penulis konten tu.

Apa yang anda tunggu lagi? Klik butang tempahan di bawah sekarang seterusnya dapatkan produk PLR yang sudah siap sedia untuk anda gunakan serta merta!

TEMPAH SEKARANG!

Ada soalan pantas nak tanya sebelum buat tempahan? Terus whatsapp ke “kosong satu tujuh – sembilan tujuh satu enam kosong empat sembilan” untuk dapatkan reply yang super pantas!

Shaiful Azhan Content Specialist www.Shaiful.com