NANTI DULU!

Wallaweh! Anda memang ohsem sebab klik butang tempahan tadi. Disebabkan anda ohsem, saya nak share sesuatu yang GERENTI hasilkan pulangan berganda kepada anda kelak sebelum anda buat tempahan untuk Firesale Produk PLR Bahasa Melayu.

Nak Tahu Macam Mana Anda Boleh “Culik Sikit” Hasil Jualan 100K Ebook Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) Yang Diterbitkan Oleh Tim InfoKerjaya? 

Setiap tahun, pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) memanggil RIBUAN CALON untuk menduduki exam PTD secara online dan ini adalah peluang anda untuk BUAT DUIT MUDAH melalui affiliate dengan mempromosikan ebook PTD!

Tak percaya? Lihat sendiri komisen-komisen yang dihasilkan oleh agen affiliate ebook PTD. Ada yang berjaya kaut keuntungan mencecah 5 ANGKA!

ptd2016

 

Untuk pengetahuan anda, pada bulan September 2016 yang lepas, pihak SPA telah mengiklankan 300 kekosongan bagi jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) di seluruh negara. Untuk calon yang berminat mengisi kekosongan tersebut, mereka wajib membuat pendaftaran sebelum tarikh tutup pada 26 September 2016.

Kebiasannya, selepas iklan jawatan kosong PTD dikeluarkan, pihak SPA akan memanggil para calon yang membuat pendaftaran untuk menduduki exam online PTD dalam tempoh terdekat (mungkin 2 bulan atau 3 bulan selepas pendaftaran ditutup).

Mengikut pengalaman yang lepas, exam PTD banyak berlangsung antara bulan November atau Disember. Andai calon tak dipanggil hujung tahun ni pun, exam PTD pasti akan berlangsung pada awal tahun sebelum Tahun Baru Cina dan sebelum Pilihanraya Umum.

 

Lihat Trend Carian Mengenai PTD Daripada Hujung Tahun Lepas Sehingga Awal Tahun 2016

Lihat Trend Carian Mengenai PTD Daripada Hujung Tahun Lepas Sehingga Awal Tahun 2016

 

Peluang Buat Duit Mudah Dengan Ebook PTD Kini Terbuka Luas!

 

Jadi macam mana anda nak buat duit mudah dengan ebook PTD ni?

First thing first. Anda kena daftar sebagai agen affiliate Tim InfoKerjaya melalui link berikut http://jvsecurepay.com/affiliates. Selepas anda buat pendaftaran, sila hubungi admin laman web tersebut untuk join Facebook Group Tim InfoKerjaya.

Kenapa nak join Facebook Group Tim InfoKerjaya?

Untuk makluman anda, ebook exam PTD tidak dijual sepanjang masa. Jualan hanya dibuka dalam tempoh tertentu sebelum exam PTD yang sebenar berlangsung. Jadi amat penting untuk anda join Facebook Group Tim InfoKerjaya bagi mengetahui tarikh pelancaran ebook seterusnya membolehkan anda menjalankan promosi ebook PTD bagi mendapatkan komisen.

 

Lebih 100K Terhasil Setiap Kali Jualan Ebook PTD Dibuka!

 

Conversion rate ebook exam PTD memang tinggi sebab…

1. Semua calon yang menduduki exam PTD memang berharap dapat keputusan lulus. Sekiranya lulus, itu adalah milestone buat mereka untuk menjawat jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik. Dengan menjawat jawatan tersebut, calon-calon ini akan menikmati banyak faedah yang ditawarkan oleh pihak kerajaan seperti tangga gaji yang tinggi berbanding jawatan lain.

2. Untuk lulus exam PTD, calon seharusnya membuat persediaan yang rapi. Untuk bersedia, calon perlukan bahan rujukan yang proven. Oleh kerana para calon cukup terdesak nak lulus dan sedang mencari bahan rujukan, maka di sinilah tugas anda untuk memperkenalkan ebook PTD terbitan Tim InfoKerjaya kepada mereka.

3. Ebook exam PTD terbitan Tim InfoKerjaya adalah ebook yang sentiasa dikemaskini dari masa ke semasa. Malah ebook ini mempunyai testimoni luarbiasa yang cukup banyak. Ramai calon yang berterima kasih kepada Tim InfoKerjaya kerana menyediakan ebook PTD sehingga mereka mendapat keputusan lulus.

 

Memandangkan calon exam PTD boleh dipanggil pada bila-bila masa sahaja, bermaksud anda dah tak ada banyak masa untuk lakukan persediaan bagi mempromosikan ebook PTD Tim InfoKerjaya.

Tetapi anda jangan bimbang, saya kat sini nak bantu anda dengan percepatkan dan permudahkan proses penyediaan konten untuk anda mempromosikan ebook PTD tu nanti. Jadi ini tawaran khas untuk anda yang nak buat duit mudah dengan ebook PTD…

 

25 KONTEN KHAS PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK!

ptd

 

Ada Apa Dalam 25 Konten Khas PTD?

 

Seperti yang anda lihat di dalam gambar, terdapat 25 konten berbentuk artikel yang ditulis hanya fokus kepada topik PTD. Berikut adalah tajuk untuk setiap topik yang telah ditulis supaya anda lebih jelas.

  1. 7 tip lulus peperiksaan PTD.docx
  2. Empat ciri yang melayakkan anda untuk memohon jawatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik.docx
  3. Empat perkara yang perlu anda fokus untuk lulus cemerlang peperiksaan PTD.docx
  4. Jenis – jenis soalan yang akan di tanya dalam peperiksaan PTD.docx
  5. Keistimewaan jawatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik.docx
  6. Kerjaya sebagai Pegawai Tadbir Diplomatik.docx
  7. Kertas soalan peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik.docx
  8. Kualiti individu yang kerajaan cari untuk mengisi jawatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik.docx
  9. Maklumat gaji dan kemudahan yang di nikmati M41 Pegawai Tadbir dan Maklumat.docx
  10. Maklumat umum mengenai permohonan kerja sebagai PTD.docx
  11. Panduan menjawab soalan esei bertulis Peperiksaan PTD.docx
  12. Panduan ringkas memohon Jawatan Pegawai Tadbir Diplomat.docx
  13. Panduan ulangkaji untuk bagi calon peperiksaan PTD.docx
  14. Perkara perkara yang anda perlu belajar untuk menjawab soalan seksyen A peperiksaan PTD..docx
  15. Perkara yang anda perlu lakukan untuk lulus ujian peperiksaan PTD.docx
  16. Persediaan untuk lulus temuduga PTD.docx
  17. Persediaan yang anda perlu lakukan sebelum menduduki peperiksaan PTD.docx
  18. Realiti yang anda perlu hadapi untuk memohon jawatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik.docx
  19. Strategi untuk atasi semua pesaing dan seterusnya di lantik sebagai Pegawai Tadbir dan Maklumat.docx
  20. Tiga sikap yang anda perlu ada untuk lulus exam PTD.docx
  21. Tip hadiri temuduga Pegawai Tadbir Diplomatik.docx
  22. Tip menjawab exam PTD berdasarkan contoh contoh soalan peperiksaan PTD..docx
  23. Tip persediaan minit minit akhir sebelum menduduki peperiksaan PTD..docx
  24. Tip tingkatkan keyakinan diri untuk sesi prePAC dan temuduga.docx
  25. Tujuh tip untuk lulus temuduga PTD.docx

 

Komisen Affiliate Terhasil Melalui Konten?

 

Mungkin ini adalah persoalan yang sedang bermain dalam fikiran anda. Macam mana konten artikel ini boleh bantu anda hasilkan komisen affiliate untuk ebook PTD?

Terdapat pelbagai strategi untuk anda gunakan konten-konten ini. Antara strategi yang boleh anda gunakan termasuklah…

 

Strategi Promote Ebook PTD

Strategi #1 – Gabungkan kesemua konten-konten ini dan jadikan sebuah ebook untuk kumpul mailing list. Seterusnya, didik para calon PTD untuk beli ebook PTD apabila dilancarkan kelak.

Strategi #2 – Bina sebuah blog. Kemudian, gunakan konten-konten ini sebagai entri di dalam blog untuk menarik perhatian para calon PTD. Masukkan link affiliate anda di setiap entri. Seterusnya, beri arahan kepada para calon untuk beli ebook PTD melalui link tersebut.

Strategi #3 – Bina sebuah Facebook Group khas untuk para calon PTD. Kongsikan konten-konten ini kepada mereka untuk bina engagement. Dijamin mereka pasti sukakannya. Apabila mereka suka dengan konten yang anda kongsikan, cadangkan kepada mereka untuk beli ebook PTD pula.

Strategi #4 – Bina Facebook Page khas berkenaan exam PTD. Gunakan konten-konten ini sebagai Facebook post di Fanpage anda. Masukkan sekali link affiliate anda dalam setiap post. Apabila calon baca post anda dan share kepada calon-calon yang lain, besar kemungkinan mereka akan beli ebook PTD melalui link affiliate tersebut.

Strategi #5 – Jika anda dah bina Facebook Page, viralkan konten-konten yang telah dipost melalui Facebook Ads. Disebabkan kebanyakan calon exam PTD ramai yang masih muda, sudah pasti Facebook adalah tempat mereka bersosial. Jadi inilah peluang anda untuk tangkap calon-calon ini dan racun mereka supaya beli ebook PTD.

 

Konten dah bagi. Strategi pun dah bagi jugak.

Eh… Anda serius ke tak ni nak buat duit mudah dengan ebook PTD?

 

Shaiful! Saya Serius! Count Me In!

 

Memandangkan anda serius, anda layak untuk miliki konten khas PTD yang terdapat di sini. Anda boleh gunakan konten-konten tersebut untuk jana komisen affiliate dengan ebook PTD Tim InfoKerjaya. Komisen yang anda dapat nanti, tak perlu kongsi dengan saya atau sesiapa pun. Komisen itu hak mutlak anda seorang.

Ok, ini tawaran tak masuk akal daripada saya untuk anda miliki konten khas PTD ini. Sebelum itu, jom kira kos sebenar jika anda upah penulis untuk tuliskan konten khas PTD.

 

Jumlah Konten Khas PTD yang bakal anda dapat = 25 unit

Kos upah 1 Konten Khas berharga = RM150

Jumlah harga Konten Khas PTD = RM3750

 

Sepatutnya, anda kena buat bayaran sebanyak RM3750 (harga sebenar) untuk miliki konten khas PTD ni. Jangan pula anda pelik kenapa konten khas ni mahal. Sebabnya, saya dah habiskan banyak masa untuk perah idea, buat kajian, kumpul bahan dan siapkan penulisan konten khas ni.

Jika anda nampak peluang buat duit mudah ini, saya yakin anda rasa RM3750 (harga sebenar) tu satu angka yang kecil. Betul ke betul?

 

“Alah Shaiful, Bagi Diskaun Boleh?”

 

Dari awal lagi saya cakap anda seorang yang ohsem. Sebab tu jugalah saya nak bagi tawaran ohsem yang SUPER SPECIAL kepada anda. Anda cuma perlu buat pelaburan serendah…

9

RM199

RM50

Tawaran Jimat Berganda Untuk Anda Yang Ohsem!

 

RM30 SAHAJA!

 

Tawaran Ohsem Ini Tamat Sebaik Sahaja Waktu Berdetik Ke 00:00:00:00

 

[COUNTDOWN id=”375″]

KLIK BUTANG TEMPAHAN DI BAWAH SEKARANG!

TEMPAH SEKARANG!

9
Klik Sini Jika… “Tak apa lah Shaiful. Saya sanggup keluarkan modal yang besar untuk upah penulis menulis konten khas berkenaan exam PTD ini sebab saya memang jenis yang tak berjimat”