Rata-rata rakyat Malaysia sekarang menggunakan smartphone untuk melayari internet.

Sama ada smartphone itu digunakan untuk berinteraksi dengan kaum keluarga, sahabat handai, rakan bisnes atau pelanggan bisnes melalui pelbagai medium sosial seperti Whatsapp, WeChat, Facebook dan sebagainya.

Malah dengan kewujudan pelbagai syarikat telco yang menyediakan plan internet serendah RM10, maka secara tak langsung semakin ramai yang berpeluang untuk menggunakan internet dalam menjalankan aktiviti harian.

Selain digunakan untuk berinteraksi dengan orang sekeliling, smartphone juga digunakan untuk menonton video di laman video sharing site seperti YouTube, Vimeo, DailyMotion dan lain-lain.

Tetapi video sharing site yang paling popular dikalangan pengguna internet adalah YouTube.

jana pasif income dengan youtube

Berita Baik Buat Anda yang Gunakan Smartphone & Gemar Layari YouTube

Sebenarnya, anda tergolong dalam kalangan pengguna smartphone yang rugi jika tak manfaatkan laman YouTube sepenuhnya.

Ini kerana, laman YouTube bukan sekadar tempat untuk anda menonton Maharaja Lawak dan siaran astro yang lain.

Tetapi ianya adalah tempat untuk anda menjana pasif income secara berterusan hanya dengan video santai dan simple.

Saya sebut HANYA DENGAN VIDEO santai dan simple kerana untuk menjana pasif income melalui YouTube, anda tak perlu buat semua senarai kat bawah ni:

Tak payah bina website

Tak payah tulis artikel

Tak payah bina list emel

Tak payah run fesbuk ads

Tak payah nak run servis yang peningkan kepala

Tak payah beli domain dan hosting

Tak payah cipta produk

Tak payah tulis ayat-ayat jualan yang power

Tak payah mengadap prospek yang cerewet

Tak payah nak menjual

Tak payah jadi agen dropship

Tak payah buat MLM

Tak payah susah-susah nak close sale

Dalam erti kata lain, anda tak payah nak buat kerja-kerja teknikal atau susun strategi marketing yang membotakkan kepala untuk menjana pasif income setiap bulan.

Itu semua anda boleh capai hanya dengan menggunakan smartphone dan sambungan ke internet.

Proses Jana Income Dengan Video

Secara ringkas, proses untuk jana pasif income dengan video di YouTube adalah seperti berikut:

Pertama: Rakam video menggunakan smartphone yang sedia ada kat tangan anda tu

Kedua: Edit video dan upload ke YouTube

Ketiga: Pengguna YouTube tonton video anda dan KACHING!

Mungkin anda bertanya: “Aik? Semudah itu ke?”

Ya, semudah itu je.

Ianya menjadi lebih mudah jika anda follow teori kat bawah.

“Sebab Apa Anda Pergi Ke Sekolah?”

Semua pun tahu jawapannya. Saya pergi ke sekolah kerana ada guru yang akan mengajar saya subjek yang berkaitan dengan betul.

Kalau saya nak belajar matematik, saya akan belajar dengan guru matematik.

Kalau saya nak belajar sejarah, saya akan belajar dengan guru sejarah dan seterusnya.

Teori di atas juga terpakai untuk topik yang sedang anda baca ni.

Kalau nak belajar cara jana pasif income dengan video melalui YouTube, anda wajib belajar dengan guru yang memang mahir dalam bidang ini.

Siapa Guru yang diMaksudkan?

Baru-baru ini, guru yang dimaksudkan telah mendedahkan dalam “video rahsia” beliau macam mana beliau jana pasif income dengan video melalui YouTube. Anda nak tonton video rahsia tu?

Sekiranya anda serius nak tonton video rahsia tersebut, klik link di bawah sekarang.

KLIK SINI: TONTON “VIDEO RAHSIA” JANA PASIF INCOME DENGAN VIDEO

Sejurus anda masuk ke laman di atas, isikan nama dan alamat emel anda di sana.

Nanti saya hantar video rahsia tersebut terus ke emel anda.

Tetapi.. Anda kena bertindak segera sebelum beliau delete video rahsia tu.

Jumpa anda dalam emel nanti!